Om lid te worden van CX3P kan je onderstaand formulier invullen.

Wij bekijken je aanvraag en sturen je een mailtje met het over te maken bedrag.

Van zodra wij de betaling ontvangen hebben maken wij op het juiste moment, als club,  je gegevens en het juiste bedrag over aan de betrokken federatie(s).

Wij streven ernaar om onze sport zo laagdrempelig mogelijk te maken voor al onze leden, vandaar de keuze om de prijzen democratisch te houden. Bovendien geven wij jullie de mogelijkheid om op elke training in orde te zijn met de wetgeving op dierenwelzijn.

Je kan natuurlijk op elk moment je licenties aanpassen, wij geven je dan de extra kost zo snel mogelijk door of storten je betaling terug als je afziet van je licentie(s) vóór wij onze storting gedaan hebben bij de betrokken federatie!  Als de betaling reeds over gemaakt is kunnen we natuurlijk niks meer doen.

Hiervoor altijd een mailtje naar Guy@CX3P.org !

Wij doen er alles aan om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken.

Vermits iedereen zijn lidmaatschap BCF verplicht individueel moet aanvragen via hun website kunnen wij jullie jammer genoeg niet meer helpen met deze licenties. 

 

 

 

De verschillende mogelijkheden om Lid te worden van CX3P:

 

  • 1 Basic Lid: € 0,00  

De meeste trainingen zijn in de aanloop naar onze eigen wedstrijd natuurlijk, maar het kan het ganse jaar door gebruikt worden door al onze leden!  Helemaal gratis en wordt je toegevoegd aan onze Whattsapp trainingsgroep zodat je op de hoogte kan blijven van wat onze leden plannen als open training zodat je eens kan meetrainen of een kijkje komen nemen. Ook voor vragen kan je in deze groep terecht.

  • 2 Mushing (FBMC)Lid: € 16,00 

Vermits wij van mening zijn dat al onze leden moeten voldoen aan de Belgische wetgeving streven wij ernaar om zoveel mogelijk van onze leden een mushing licentie te geven aan een zeer democratische prijs. Dit laat je toen om zonder problemen te trainen met je hond(en) in alle mogelijke vormen in België.  De regels van de mushing waar iedereen zich moet aan houden zijn terug te vinden op www.FBMC.be

Deze licentie is geldig van 1 september van het jaar van de aanvraag tem 31 augustus het volgende jaar.

  • 3 VCF Lid : Prijs zoals vermeld op de website van de betrokken federatie.

Voor VCF http://users.telenet.be/canicrossvcf/HuishoudelijkReglement.html#lidmaatschap  (Geen mushing)

(1 Pers = € 30,00 - 2 Pers € 50,00 - 3 pers € 60,00 vanaf 4 altijd € 75,00)

De prijs voor deze licenties wordt bepaald op het moment dat wij je aanvraag ontvangen en tegen die voorwaarden kan je de licentie krijgen vanaf het moment dat die federatie zijn inschrijvingen openstelt, wij dragen het risico indien er in de tussentijd een verhoging zou komen.  Bij aangekondigde verhogingen zullen we even een inschrijfstop hanteren tot de juiste prijzen bekend zijn, maar zolang je hier kan inschrijven gelden de opgegeven prijzen. 

Wij rekenen jullie GEEN extra kosten aan voor deze licenties. 

Deze licenties lopen van 1 januari tot 31 december van het volgende kalenderjaar.

  • 4 Mushing (FBMC) Lid + VCF Lid

De voorwaarden zoals hierboven beschreven in 2 & 3 worden gecombineerd tot een Gold lid.

Hier geldt VCF lid maar dan met mushing licentie.

Gebruik de opmerkingen om zoveel mogelijk info te geven aub!

BCF heeft er voor gekozen om alle leden individueel te laten aansluiten bij de federatie, hiervoor kunnen wij dus niks meer doen.